traditionele vissersboot GhanaJongens gezichten - GhanaMango's Ghana

A.s. Ghana gangers zijn op zoek naar Nederlanders die in de zomer ’16 een korte vakantie willen doorbrengen in hun huis in Borculo.
Hier wat info: “Wij wonen in Borculo, in de mooie Achterhoek. Ons huis is vrijstaand en vrij groot. 500m3 op 500 m2, 2 parkeerplekken op eigen terrein en extra parkeerruimte aan de weg. Beneden: Studeerkamer met 2-persoons slaapbank, woonkamer 35 m2, woonkeuken 16 m2 met alle gebruikelijke apparatuur, computerkamer met 3 laptops voor de kinderen en een tweede toilet (1e is in de hal). Garage doet dienst als opslagruimte, met diepvries en extra combi-magnetron. Boven: kleine badkamer met douche en toilet, waskamer met wasmachine en droger, (5 slaapkamers met 7 slaapplaatsen) ouderslaapkamer met 2pers. Bed, 2 slaapkamers met een hoogslaper, 1 slaapkamer met een 1-pers bed en 1 kamermet een hoogslaper en een 1 pers bed.
In de besloten tuin staan een trampoline, picknicktafel voor 8 personen een overdekte waranda met tafel en stoelen voor zeker 12 personen. Ook zijn er 7 fietsen ter beschikking (wel 5 herenfietsen). Borculo is een rustiek dorp (met stadsrechten!) en een prachtige omgeving. Er is veel te doen voor allerlei leeftijdscategoriën.
Afstand tot Arnhem, Amersfoort, Zwolle met de auto is ongeveer 1 uur.”
Interesse? Mail naar info@ghanavakantie.nl en we sturen het door.