traditionele vissersboot GhanaJongens gezichten - GhanaMango's Ghana

Wij horen ook graag jouw reactie

Reacties

Elk jaar mogen wij voor velen een rol spelen tijdens hun reis in Ghana.

Voor de één is dat het ophalen vanaf het vliegveld, voor een ander stellen we een complete rondreis samen. Wat we ook hebben mogen betekenen, we horen graag wat je ervan vond!

Hieronder lees je reactie’s van onze gasten. Hopelijk staat die van jou er binnenkort bij!

 

 

 

Laat zelf een reactie achter!
 • Tour

  8-2-2023

  Prima chauffeur, je kan met hem zeker je verwachtingen bespreken.

  Ludo Vanmarsnille, De Pinte, België

 • Geweldige service

  1-11-2021

  Met chauffeur Kwame een super trip gehad van 5 dagen Accra, Elmina/ Cape Oast/ Assim, Kumasi/ Accra. Zeer deskundig, Goed Engels spreken, prima chauffeur maar bovenal een plezierige man. Alle Highlichts en meer gezien het echte Afrika nog kunnen ervaren zoals ik dat zelf 28 jaar geleden voor de eerste keer mee mocht beleven

  Hans van de Sanden, Vorden, Nederland

 • Complimenten voor de service, communicatie en goede begeleiding van Ayikoo Tours !!

  19-3-2020

  Wij hebben in januari 2020 bij Melvin en Rebecca van Ayikoo Tours een rondreis door Ghana geboekt van 9 maart 2020 tot 27 maart 2020, waaronder een verblijf van een paar dagen in hun Beach House.
  Tijdens de voorbereiding van onze reis was er al een prima contact met hen, waarbij zij ons perfect hebben geholpen bij onze vragen als ook het verstrekken van geheel vrijblijvende adviezen.
  Zo hebben wij tijdens de rondreis o.a. gebruik gemaakt van hun auto met chauffeur (Kwame), een uitstekende ervaring, alles was bespreekbaar en tip top verzorgd.
  We weten dat veel reisorganisatie prachtige beloften en reclame uitingen hebben, die in de praktijk (dikwijls) niet waar gemaakt (kunnen) worden, bij de mensen van Ayikoo Tours hoef je daar niet aan te twijfelen, zij maken hun toezeggingen en beloften ook echt waar. Bij dit alles is het “key-woord” maatwerk.
  Door de corona virus problematiek moesten wij ons reis helaas voortijdig afbreken, ook hierbij konden wij op hun support rekenen.
  Melvin en Kwame bedankt voor jullie inzet, service en maatwerk reiservaring !!!
  Met respect Jan en Gala.

  Jan Hulleman, Kesteren, Nederland

 • Heerlijk Beach house

  9-3-2020

  We hebben een paar dagen vakantie gevierd in het Beach House. Een heerlijk verblijf. Met zijn tweeën in een huis met drie slaapkamers en drie badkamers, of waren het er vier, met een hele grote palmentuin. Direct aan het strand, de hele dag hoor je de branding en die zie je als je op het hoge terras zit. Alles is er, bedden okay. Auntie is een schattige vrouw die schoonmaakt en je was doet. Het verblijf was nog extra leuk en luxe omdat Ko-Sa resort met uitstekend restaurant op een paar minuten lopen ligt. De red snapper was kort voor consumptie door de lokale vissers aangevoerd. De andere kant op is het een paar minuten naar de taxistandplaats met heel gammele taxi’s, een belevenis op zich. Je zit zo in Elmina met een goed bewaard slavenfort met een uitstekende gids. Al met al, je voelt je er als verwend als God in Ghana, en weet wel, in Ghana is God alom aanwezig.

  Dirk Strijker, Groningen, Nederland

 • Een vlekkeloos transport.

  10-9-2019

  Beste Melvin en Rebecca,

  Na weer een mooie reis aan het ons geliefde Ghana welke voor ons als een 2e
  thuis is kunnen we er weer even tegenaan. Ook tijdens deze reis zoals veel van onze voorgaande konden we weer rekenen op een perfecte service bij onze airport pick up als ook het verder transport in Ghana. Telkens was een van jullie chauffeurs op het afgesproken tijdstip aanwezig en bracht ons veilig ter plaatsen. In de toekomst maken we zeker nog graag gebruik van jullie diensten bij transport en als onze kinderen wat groter zijn eens een rondreis door Ghana.

  Dieter, Oby, Tobé en Ify

  Dieter De Groot, Kapellen, België

 • rondreis 2 weken Ghana

  11-6-2019

  Omdat onze zoon voor zijn buitenlandse stage 4 maanden in Ghana zat, wilden wij hem in de paasvakantie even een bezoekje brengen en dit tevens combineren met een rondreis in Ghana. Wij deden beroep op Ayikoo Tours om ons daarin wat te begeleiden. Wij vonden het in de voorbereiding heel fijn dat steeds heel snel op onze vragen gereageerd werd door Melvin, en dat telkens goed met onze vragen rekening werd gehouden, zodat we een programma op maat konden samenstellen.
  Ook ter plaatse was alles heel goed geregeld : onze gids/chauffeur, de geboekte hotels, de binnenlandse vlucht, … Zelfs ter plaatse konden wij af en toe via Whats App nog vragen stellen aan Melvin of Rebecca.
  Wij hebben genoten van het terugzien van onze zoon de 3 dagen die we samen met hem doorbrachten in de Ayikoo Beach House in de buurt van Cape Coast : een waar paradijs, vlak bij het strand van waaruit leuke excursie konden gemaakt worden oa naar het slavenfort in Elmina, het Kakum National Park, enz. De housekeeper Emmanuel was steeds supervriendelijk en heeft speciaal voor ons een lekkere BBQ gedaan met kampvuur.
  Na die 3 dagen maakten wij een rondreis van een 10-tal dagen door Ghana : wij overnachtten oa in Akosombo aan de Voltarivier, aan de Wli watervallen, aan het Bosumtwi meer, in het Mole National Park, in Tamale en in Accra.
  Over het algemeen waren wij heel tevreden over de verschillende hotels en de geboden service aldaar. Vooral in het Wli Waterheights Hotel aan de Wli watervallen was het personeel supervriendelijk en deden ze heel hard hun best om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Ook in het Gye Nyame hotel in Accra, waar wij 3 keer op verschillende momenten een nacht verbleven, werden wij steeds heel hartelijk onthaald. Iets minder tevreden waren wij over het Mole Motel. Alhoewel prachtig gelegen in het mooie Mole National Park, was het personeel weinig vriendelijk en leken ze niet echt in te zitten met de wensen van hun gasten. Ook het ontbijt stelde niet veel voor : 2 keer was er enkel een omelet te krijgen, geen fruit, geen jam, … Toch wel karig voor de prijs die we betaalden. Ook het Adi Lake Resort kwam voor ons eerder anoniem en weinig aantrekkelijk over. Het boottochtje waarvan sprake in ons programma bleek niet meer te bestaan. We moesten daarvoor naar een nabijgelegen hotel en dat bleek dan over een luxe motorboot te gaan, weinig authentiek. Het aangekondigde zwembad stond leeg en dus niet meer functioneel.
  Qua excursie hebben wij vooral heel hard genoten van de omgeving rond Cape Coast, het Mole National Park, het Tafi Atome Monkey Sanctuary, het stadsbezoek in Accra (oa Jamestown) en zeker ook de rondleiding in het traditionele dorpje Larabanga.
  Jammer vonden wij het wel dat een aantal aangekondigde sociale projecten en vrijwilligerswerkingen, waar wij heel benieuwd naar waren om dit te bezoeken, niet meer bleken te bestaan. Zo bv. de ‘Be-The-Change’-foundation in Ampenyi, en het Kidz Active project in Tamale. Heel spijtig dat dergelijke projecten er blijkbaar niet in lukken om te overleven.
  Om deze rondleiding te kunnen doen hadden wij een 4×4 auto van Ayikoo Tours met chauffeur ter onzer beschikking. Aangezien de afstanden tussen de verschillende hotels soms erg groot waren, hebben wij heel wat uren doorgebracht in de auto, samen met onze chauffeur Eric. In het begin vroeg het wel wat tijd om elkaar te leren kennen, maar na enkele dagen hadden wij een heel leuk en aangenaam contact met Eric. Hij hielp ons steeds om al onze wensen mogelijk te maken en begeleidde ons heel veilig door het niet altijd zo simpele verkeer en op de niet zo comfortabele wegen. Ook vertelde hij ons veel achtergrondweetjes over de streek, cultuur, religie, enz. In Tamale namen wij de voorlaatste dag een binnenlandse vlucht terug naar Accra. Onze laatste excursiedag hadden wij dus een andere chauffeur, nl. Joseph, maar ook hij was heel hulpvaardig en vriendelijk.

  Erik Mertens, Antwerpen / België, België

 • Geweldige rondreis met chauffeur Kwame

  26-3-2019

  Tijdens de carnavalsvakantie 2019 hebben wij onze dochter Samy opgezocht die onderzoek deed voor haar studie in Koforidua. We zijn via de prachtige Wli falls naar Mole park gereisd, waar we veel olifanten van dichtbij hebben gezien. Vervolgens hebben we een nacht doorgebracht in het guesthouse bij Boabeng Fiema monkey sanctuary: dit is eenvoudig, maar is erg idyllisch gelegen en een echte lokale ervaring: kortom een echte aanrader; via Kumasi, waar we een interessante rondleiding kregen van een trotse Asanti naar het mooie Lake Bosomtwe. Omdat helaas het beach house niet beschikbaar was, hebben we ons laten afzetten bij Ko Sa Beach resort om nog een paar dagen te genieten van zon en strand. En om natuurlijk Elmina Castle te bezoeken, wat geen enkele Nederlander zou mogen overslaan. We waren heel erg blij met onze chauffeur Kwame. Hij heeft heel veel uren achter het stuur moeten zitten voor ons en we hadden erg interessante gesprekken met hem, waarbij we ontzettend veel hebben geleerd van de cultuur van Ghana en de verschllen met Nederland. Wij bevelen Ayikoo Tours van harte aan. Ook de mailwisseling met Melvin van te voren was erg prettig.

  Natascha Verhaaren, Tilburg, Nederland

 • een tropische belevenis

  14-1-2019

  van 29-12 tot 4-1-2019
  We hebben met een groep van 6 personen een indrukwekkende vakantie beleefd in Ghana. Accra was bruisend en kleurrijk. Daarna was ons verblijf in het Beach House tijdens de jaarwisseling letterlijk een verademing. “Relax-Unwind- Enjoy” staat er op het bord in de tuin en dat is precies wat het is!! We hebben genoten van dit geweldige huis met zijn prachtige tuin én de verkoelende oceaan vlak voor de deur. Alles was prima verzorgd, zeker door de hulp van Emmanuel, die altijd voor ons klaar stond.
  Samengevat: een aanrader voor wie eens een andere vakantie wil.

  Petra & Henk Huizinga, Uithoorn, Nederland

 • Ayikoo zorgde voor mooie Ghana ervaring

  29-12-2018

  Complimenten aan Ayikoo voor de zeer goede organisatie van onze rondreis door Ghana en het afsluitende relaxte verblijf in het beach house!!! Dankzij onze chauffeur Isaac zijn we overal op een veilige en bovenal zeer prettige manier naar Mole Park, Kintampo watervallen, African Rock, Monkey Sanctuary, Hand in Hand project, Kakum Park en Slavenforten Cape Coast en Elmina en het beach house gebracht. Op advies van Isaac voorafgaande aan het bezoek van de forten ook de “slavenwasplaats” bezocht. Indrukwekkend! Behoudens het Lakepoint Guesthouse aan het Bosomtwe meer waren de geregelde accommodaties perfect. Lakepoint Guesthouse viel tegen vanwege de overmaat aan muggen (overigs vrij normaal aan een meer) en de slechte staat van de bedden. Dit Guesthouse was overigens op ons eigen verzoek in programma opgenomen, maar daar zijn we eerder vertrokken.
  Tot slot het beach house: geweldig huis met goede verzorging van Emmanuel.
  Melvin, Rebecca, Isaac en Emmanuel: Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

  Familie van Gerwen, Duizel, Nederland

 • Beach house dankzij Emmanuel echt geweldig!

  8-11-2018

  Wat een heerlijke tijd hebben wij mogen beleven in jullie prachtige beach house.
  Vanaf het moment dat we aan kwamen was caretaker Emmanuel super behulpzaam en in afgelopen dagen is hij echt uitgegroeid tot een echte vriend.
  Hij is met ons mee gegaan naar Kakum en Elmina castle en begeleid met het reizen overal naar toe.
  We hebben samen met hem over een markt gelopen en het dorp bij het huis verkend, waar we ook zijn familie hebben mogen ontmoeten.
  Samen met gids Californie (van zijn we richting een ander dorpje gereisd waar we een kippenfarm bezocht hebben en met de dorpskinderen gesproken. Wat een bijzondere belevenis hoe we onthaald werden als beroemdheden.
  Ons verblijf in jullie beach house is mede dankzij Emmanuel echt geweldig geweest. Jullie hebben echt een goede aan iemand zoals hij. We hebben genoten!

  Marielle & Liviu Kooy, Uithoorn, Nederland

 • Vakantie

  3-9-2018

  Beste Melvin en Rebecca,

  Samen met onze kinderen hebben wij via jullie een prachtige Rondreis gemaakt door Ghana. Met Eric onze fantastische chauffeur/gids hebben wij mooie plaatsen, gebouwen van Ghana mogen zien en hebben veel geleerd over Ghana.
  Voor ons was het een onvergetelijke, avontuurlijke, fantastische vakantie en willen jullie ontzettend bedanken voor het regelen van deze vakantie. We raden jullie zeker aan als organisatie en wensen jullie voor in de toekomst alle goeds toe. Bedankt. Groetjes Peter en Debby van Veen

  Debby van Veen, Vegelinsoord, Nederland

 • Rondreis Ghana juli/augustus 2018

  9-8-2018

  Met de Bradt-reisgids bij de hand hebben wij een mooi stukje Ghana ontdekt.
  Het was zeer handig dat we bij Ayikoo Tours voor een aantal dagen een 4×4 met chauffeur konden boeken. Onze chauffeur Kwame was steeds correct, voorzichtig en zorgzaam.
  Aan het einde van onze reis verbleven wij 4 nachten in het Ayikoo beach house. Dat is een prachtig gelegen huis in een klein vissersdorpje, direct aan het strand. ’s Nachts zorgt de zeebries er voor de nodige verkoeling.

  Sonja D'Hollander, Mechelen, België

 • Bijzonder woord van dank aan chauffeur Eric

  24-7-2018

  Via Ayikoo Tours regelden wij onze rondreis in Ghana. Deze reis werd volledig naar onze wensen door Ayikoo Tours uitgestippeld. Hotels en wagen alles was perfect geregeld.
  Onze lokale gids/chauffeur “Eric” stond ons mooi op te wachten en samen met hem hebben we 14 dagen door Ghana getrokken. Hij was de perfecte reisbegeleider en chauffeur, toonde ons mooie plekjes, was zeer flexibel wat betreft het reisschema. Bij deze dus een bijzonder woor van dank aan Eric, we legden samen met hem bijna 3000km af, en dit steeds in een super sfeer in de wagen. Bovendien kent hij alle wegen en bezienswaardigheden uit zijn hoofd, hij is een levende Ghana reisgids. Deze vakantie was dus meer dan geslaagd en dit vooral door onze reisgids Eric. Ook het Beach House is zeer mooi gelegen en daar leveren de housekeeper en nachtwaker de nodige inspanningen om het de gasten naar hun zin te maken. Ayikoo Tours is dus zeker een aanrader.

  Kris Meeus, Haacht, Belgie

 • Ayikoo Beach House: een stukje paradijs op aarde!

  29-5-2018

  Zeer aangenaam en erg ruim huis met alle comfort dat men nodig heeft. Propere, prima onderhouden tuin waar men heerlijk tot rust kan komen in de zalige strandstoelen en hangmatten. Het privé strand en het uitzicht zijn onbetaalbaar, een idyllischer plekje kan men zich niet wensen. Onderhoudsman en bewaker geven een extra gevoel van veiligheid. Prima eetgelegenheden naar “westerse normen” op wandelafstand. In het kleine dorpje vlakbij vindt men de meeste basic benodigdheden. Cape Coast ligt wel op een eindje rijden, maar is op elk moment makkelijk bereikbaar met taxi en/of trotro. Ayikoo Beach House is een absolute aanrader en wij zouden dit zelf onmiddellijk terug boeken. Een klein stukje paradijs op aarde, zo’n vakantieplekje dat je voor altijd zal bijblijven!

  Ingrid Antonissen, Westmalle, België

 • Thank you, hartelijk dank!

  12-5-2018

  Wij maakten gedurende 4 dagen gebruik van jullie huurauto met chauffeur Richard. Hierdoor werd onze reis een heel stukje comfortabeler en voelden we ons veilig op de toch wel speciale wegen van Ghana. Minder bereikbare plekken werden door jullie ook bereikbaar.Bij een volgende reis door Ghana zouden we zeker terug beroep doen op jullie. Jullie service was perfect. Bedankt Melvin, Rebecca en Richard!

  Vangossum Hilde, Dworp, België

 • Transfers in Ghana

  1-5-2018

  We hebben een beroep gedaan op ghanavakantie.nl om onze transfers in Ghana te regelen, en hebben uitmuntende service gekregen.
  Drivers (Richard en Daniel) en ook de wagens waren top.
  Verkeer in Ghana is chaotisch, maar alle transfers zijn vlotjes verlopen door jullie diensten.
  Nogmaals bedankt en we komen zeker nog terug om de rest van dit mooie land te zien.

  Familie Verstappen en Co.

  Patrick Verstappen , Halle, Belgie

 • Aanrader!

  31-3-2018

  Samen met mijn vriend 3 dagen een comfortabele Renault Duster met driver Kwame tot onze beschikking gehad om ons vanuit Accra naar de Wli Waterfalls te brengen en vervolgens af te zetten in Kumasi. Afgezien van het gemak om niet zelf alles uit te hoeven zoeken qua ov, was Kwame ontzettend gezellig gezelschap die ons veel verteld en uitgelegd heeft over Ghana, met suggesties voor activiteiten kwam en ‘s avonds graag een potje yahtzee meespeelde. Wij hadden hem het liefst nog langer bij ons gehouden!

  Rixt Elferink, Groningen, Nederland

 • Prachtige locatie

  10-3-2018

  Met onze 3 jongste dochters vlogen we naar Ghana om onze oudste dochter te bezoeken die er als vrijwilligster was. Wat hebben we een geweldige tijd gehad. 12 Dagen hebben we genoten van de Afrikaanse cultuur. Dit was zonder Eric, de chauffeur die Melvin voor ons had geregeld, niet gelukt. Een rustige, vriendelijke Ghanees, wist veel over het leven in Ghana te vertellen en nog belangrijker; hij bracht ons overal veilig naar toe. De laatste 3 nachten hebben we in het beach house doorgebracht. In eerste instantie wilde we 2 nachten blijven, maar gelukkig hebben we toch voor 3 nachten gekozen. Wat een heerlijk ruim huis met een ongelooflijke prachtige tuin met hangmatten en wuivende palmbomen en een nog mooier uitzicht op de oceaan. Werkelijk een plaatje. Op 5 minuten loopafstand zit Ko-Sa, een restaurant van een Nederlands echtpaar, hier hebben we heerlijk ontbeten en in de avond gegeten. Ook de villagetour in het aangrenzend dorpje met California is een echte aanrader. California is een enthousiaste dorpsbewoner en tevens oprichter van de Okchi Foundation.
  www.okchi-foundation.org Met zijn foundation doet hij goed werk in het dorp.
  We hebben een geweldige tijd gehad. Hopelijk komen we nog eens terug. Dan zullen we Melvin zeker weer raadplegen. Dankjewel voor alles!

  Anja Rijkers, Spaarndam, Nederland

 • Wat een aangename verrassing

  5-3-2018

  Toen we onze chauffeur Kwame ontmoetten voelden we ons meteen op onze gemak bij hem. Hij is in de eerste plaats een top chauffeur en ten tweede heel prettig gezelschap om mee te reizen. We hebben genoten van de 12 dagen met hem en kunnen ‘Ghana Vakantie’ van harte aanraden voor advies, autohuur met chauffeur of vragen.
  Kwame was absoluut onze nummer 1!
  Groetjes Johan & Marion

  Van der Kruk, Oostvoorne, Nederland

 • PETER R. DE VRIES in Ghana. 1 van de hoogtepunten in ons 10 jarig bestaan

  24-1-2018

  Even een reactie van alweer een tijd geleden, maar 1 van de hoogtepunten in ons 10 jarig bestaan. En zo stond het destijds op onze website:

  PETER R. DE VRIES & JOHNNY DE MOL IN GHANA
  Voor het TV programma ‘Waar is De Mol?’ zijn we naar Ghana afgereisd voor een bijzondere aflevering met Peter R. de Vries. Het was een geweldige reis
  door een geweldig land met even geweldige mensen. Rebecca en Melvin van Ayikoo Tours hebben ons bij deze reis enorm geholpen door ons vooraf prachtige filmlocaties aan te reiken. En tijdens onze trip door Ghana waren we in goede handen bij chauffeurs Albert en Charles! Het mountainbiken door de kleine dorpjes en de groene landschappen was geweldig. Die nacht sliepen we in een prachtig dorpje bij mensen thuis, wat een geweldige ervaring was. De volgende dag reden we naar het Bosumtwi meer waar we werden ontvangen door een Ashantichief. We hebben allemaal enorm genoten van deze bijzondere reis en daar willen we jullie allemaal heel erg voor bedanken!
  Peter R., Johnny, Ruurd & Andrea,
  De Beeldbrigade, ‘Waar is de Mol?’ juli 2009

  De Beeldbrigade, Almere, Nederland

 • Prachtige locatie

  6-11-2017

  Het beach house ligt echt prachtig. Met uitzicht op de oceaan, met palmbomen, hangmaten en heuse verhoging om de bootjes en de hoge golven te kunnen bekijken. Zowel het ontbijt als het diner hebben we telkens genoten bij het naast gelegen Ko-Sa. Helemaal prima.

  Annelies, Weert, Nederland

 • Ghana: het echte Africa!

  25-10-2017

  Vanwege een stage van onze dochter hebben wij Ghana bezocht. Dit was onze eerste ervaring met Africa. Samen met Melvin en Rebecca van Ayikoo Tours hebben we onze reis samengesteld. Hierbij werden we zeer goed en efficient geholpen. Mailtjes werden snel beantwoord en onze reis werd met veel deskundigheid samengesteld.
  Verwacht in Ghana geen grote Nationaal Parken met heel veel dieren, maar maak kennis met de echte Afrikaanse cultuur en vooral ontzettend aardige mensen. Onze gids/chauffeur Eric was echt geweldig: veilig loodste hij ons over de typisch Afrikaanse wegen en zijn uitleg over land en cultuur was uitzonderlijk. Mede dankzij de super organisatie van Ayikoo Tours maar vooral door onze gids Eric hebben we een ontzettend mooie reis in Ghana kunnen maken. Een aanrader!

  familie Halmans, Valkenburg aan de Geul, Nederland

 • Ampenyi

  4-10-2017

  In het vissersdorp Ampenyi is het Beachhouse van Ayikoo Tours. Wat een geweldig huis op een toplatie is dit. Een erg ruim huis direct aan het strand. Via Melvin/Rebecca kun je in contact gebracht worden met California een enthousiaste jongeman die oprichter is van de Okchi Foundation.
  www.okchi-foundation.org
  Deze organistie doet heel erg goed werk binnen de gemeenschap van Ampenyi. California neemt je bv mee het dorp in en laat je het ware Afrikaanse dorpsleven zien. Wat een top middag hebben wij gehad! Zelf zouden wij nooit het dorp ingetrokken zijn omdat je je als toerist toch wat ongemakkelijk voelt. Maar samen met hem was het echt heel erg leuk en interessant. Verder regelt hij ook een lagune excursie of een tocht op zee met een orginele afrikaanse vissersboot. Voel je daarnaast vrij om de stichting te steunen. California en Thomas doen er alles aan om het leven van de dorpsbewoners te verbeteren.

  Miranda & Leo, Riel, Nederland

 • Bliksembezoek aan Ghana

  28-9-2017

  Wij hebben een hele leuke reis naar Ghana gehad. De reis was vooral bedoeld als bliksembezoekje aan onze dochter Robin, die voor haar tropen co-schap aan het werk is in het Holy Family Hospital in Techiman. Hoewel we maar weinig tijd hadden om het land echt te gaan verkennen hebben we het gevoel dat we dankzij de vele enthousiaste verhalen van onze chauffeur Eric Ghana toch hebben mogen leren kennen. We waren niet alleen daarom heel blij met Eric, zijn verantwoordelijke gedrag in het verkeer was ook indrukwekkend. Hij nam geen enkel risico, haalde alleen in als dat ook echt kon, dit in tegenstelling tot andere autobestuurders die we onderweg tegenkwamen. Verder kende Eric de omgeving goed en wist hij toch iedere keer het door ons opgegeven adres te vinden, terwijl dat zoals jullie weten niet altijd eenvoudig is in Ghana. Eric kwam zijn afspraken goed na. Hij deed mee aan activiteiten als dat gewenst was, maar bleef bescheiden op de achtergrond wanneer de situatie daar naar was. Wij waren erg blij dat jullie ons op zo’n korte termijn konden helpen met een fijne, betrouwbare auto met dito chauffeur. Ik denk dat het anders niet goed mogelijk was geweest deze reis te maken. Wij zijn erg tevreden over jullie service en zullen jullie reisbureau zeker aanraden aan anderen.
  Hartelijk dank voor alles.

  Andre en Dorine, Wijchen, Nederland

 • Genieten in Ghana

  21-8-2017

  In mei en juni een heerlijke tijd gehad in Ghana. Met het hele gezin paar dagen in Ayikoo Beachhuis verbleven. Lekker ontspannen en van hieruit naar Kakum National Park en Elmina Fortress geweest.
  Het busje met chauffeur Kwame was ideaal voor de reis van Accra naar dit paradijsje.
  Strand is breed zat om met een matrasvlieger te vliegeren.
  Fijne plek om bij te komen van een drukke eerste twee weken.
  Ideale plek om lekker te genieten.

  Maarten van der Wal, Maarssen, Netherlands

 • Heerlijke tijd!

  16-8-2017

  Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Ghana. De reis was perfect geregeld en we hebben ook genoeg vrijheid ervaren om ons eigen ding te doen.
  We hebben ons verbaasd over de auto, die bleek erg sterk. De oostkant in de Volta regio was erg slecht, met een aantal rivieren waar we doorheen moesten. Dat was best spannend, maar is gelukkig allemaal gelukt. We hebben een aantal mensen gehoord die om zijn gekeerd op die plek, wat een extra nacht heeft gekost, toen we dat hoorden, waren we helemaal blij dat we het in 1 dag hebben kunnen rijden.
  Onze chauffeur Joseph was erg behulpzaam, er was nooit iets te veel. We hebben ons veilig gevoeld in de auto, hij regelde van alles.
  Het beach house was een heerlijke plek om de reis af te sluiten, relaxed, lekker ruim, en prachtig gelegen. Wij zijn heel tevreden en ik hoop zeker een keer terug te keren naar Ghana.
  Bedankt voor alles!
  Met vriendelijke groet,
  Hans, Aylin, Solange en Bianca

  Bianca Egberts, Amsterdam, Nederland

 • Rondreis juli 2017

  9-8-2017

  Een week lang met auto en chauffeur rondgereisd door dit prachtige land. Veel gezien. Elmina, het slavenfort is de moeite waard. Mole national park is in deze tijd erg groen en nat maar vooral erg mooi. De lange afstanden gingen snel voorbij omdat er genoeg te zien was aan de kant van de weg. Veel geleerd van de chauffeur over de gebruiken van het land. Goede plaatsen om te overnachten, beach house was heerlijk om even bij te komen.

  Ingrid/Ilse/Jacqueline, Ewijk, Nederland

 • Een prachtige reis!

  27-3-2017

  We hebben een fantastische reis gehad. In 10 dagen veel indrukken opgedaan en veel van het land geleerd. Onze chauffeur Kwame was zeer bekwaam. Wij hebben ons nooit onveilig gevoeld in het verkeer. Daarnaast wist hij over diverse onderwerpen veel te vertellen en had humor. Hij was altijd op tijd, behulpzaam en correct. De hotels waren prima, maar vooral schoon. We hebben in 10 dagen veel kilometers afgelegd, maar dat was het meer dan waard. We genoten van de natuur, het eten en vooral de ontmoetingen met de mensen. Het verblijf in Beach house was heerlijk. Helaas hebben wij het museum in Accra niet kunnen bezoeken vanwege de verbouwing. Spijtig was het ook dat wij op zaterdag en zondag in Kumasi waren. De bezienswaardigheden waren gesloten. We hebben wel het museum bezocht en een kerkdienst in het Akan (taal van de Ashanti’s) bijgewoond. Een geweldige belevenis.
  Ter voorbereiding op de reis veel via de mail met Melvin gecommuniceerd. Top!
  Ayikoo tour is zeker aan te bevelen.
  Het is voor ons nog steeds nagenieten van deze mooie reis

  Lilian en Muriel Sumter, Almere, Nederland

 • Prachtige rondreis door Ghana!

  11-3-2017

  Met een zeer voldaan gevoel kijken we terug op onze prachtige rondreis door Ghana.
  De reis was heel goed voorbereid. Met daarin een belangrijke rol van Ayikoo tours. Wij hebben het land goed leren kennen en genieten nog na van alle geuren, kleuren en belevenissen die we ondervonden hebben. Ook was het
  prettig dat jullie altijd op de achterhand aanwezig waren.
  We hadden prima hotels en ‘onze chauffeur Joseph’ heeft ons op een zeer bekwame wijze door het land geleid. Hij stond altijd open voor activiteiten en bezienswaardigheden die wij aan onze reis wilden toevoegen, erg plezierig. Altijd stipt op de afgesproken tijd stond hij voor ons klaar en was zeer attent en zorgzaam. Al met al een man die plezier heeft in zijn werk.
  Voor een rustpunt in de reis hebben we gebruik gemaakt van jullie beach house. Een geweldige plek met een housekeeper die zeer dienstverlenend was.
  Kortom Ayikoo tours is zeker een aanrader voor een Ghana vakantie!

  Familie Swierts , Maarssen , Nederland

 • Kleurrijk, gastvrij Ghana

  10-3-2017

  Wij, twee vriendinnen van 57 en 60, hebben genoten van onze reis in Ghana. Wat een mooi land en wat een geweldige mensen. Kleuren, geuren, sferen: wij missen het nu we weer in Nederland zijn.
  Melvin van Ayikoo Tours heeft ons goed geholpen bij de voorbereiding. We kregen steeds erg snel antwoord. De formule van een auto met chauffeur en zelf de rondreis bepalen, is ons erg bevallen.
  Met name de oostkant van het Voltameer vonden wij erg indrukwekkend. De fourwheeldrive hadden we daar wel nodig want de wegen waren heel slecht. Gelukkig hadden we aan Emanuel een geweldige chauffeur die daarnaast een erg prettig mens bleek. Bescheiden, dienstverlenend, humoristisch en gezellig. Wij hebben een bijzondere vakantie achter de rug en kunnen Ghana en Ayikoo tours aan iedereen aanbevelen.

  Hellen & Simone, Utrecht, Nederland

 • Hartelijk dank!

  28-2-2017

  We willen je hartelijk danken voor de goede samenwerking:
  Heel fijn dat jullie de koffers voor ons opgehaald hebben! (wat een uitzoekerij!)
  Zo soepel dat je ons toch op een onverwachte tijd op kwam halen van het vliegveld
  Goede chauffeurs die altijd keurig op tijd kwamen!
  Zij zorgden dat we op tijd naar toilet konden of zochten een restaurant voor ons.
  Ook fijn dat we je altijd konden bellen!
  Het heeft er allemaal voor gezorgd dat we een hele fijne reis hebben gehad in Ghana.
  Hartelijk dank daarvoor.
  Met vriendelijke groet,
  Kees en Cora, Sjaak en Annie, Marjan, Adrie, Gek en Ria

  Ria van de Lagemaat, Bodegraven, Nederland

 • Een FANTASTISCHE reis

  14-1-2017

  We hebben een FANTASTISCHE reis gehad! Ondanks het feit dat ik 5 dagen ziek geweest ben en we met vertraging naar België zijn teruggekeerd…
  De natuur, de dorpen, de dieren, de geuren en kleuren,… een bijzondere ervaring die nog steeds binnen sijpelt!
  Jullie chauffeur Kwame maakte een belangrijk onderdeel uit van onze reis en ook hij heeft dat schitterend gedaan! Geen enkele keer hadden we een onveilig gevoel in de auto, hij anticipeert zeer goed op het verkeer, doet geen inhaalmanoeuvres wanneer hij niet zeker is van zijn stuk, nergens hebben we extra moeten betalen aan politiecontroles, niets was hem teveel gevraagd, het was een plezier om met hem te kunnen praten over de gewoontes van de bevolking… we hebben hem dan ook met veel plezier meegenomen op uitstap, getrakteerd onderweg en samen met hem gegeten op oudejaarsavond.
  Doe hem vele groeten terug en we hopen van ganser harte dat hij nog voor velen de ideale chauffeur mag zijn!
  Ook willen we jullie bedanken voor de vlotte communicatie, het bezorgen van een prima chauffeur en de hulp die jullie hebben aangereikt!

  Karen de Vleeschhouwer, Gent, België

 • Ervaringen Ghana-reis

  14-11-2016

  Mijn vrouw en ik zijn eind oktober/begin november 2016 2 weken in Ghana (1e keer) geweest. Hoofddoel was om onze dochter te bezoeken die in een ziekenhuis in Hohoe 3 maanden stage loopt. Transport en accommodatie (beach house) hebben via Ayikoo Tours geboekt. Van tevoren met Melvin veelvuldig mailcontact gehad. Prettig was dat Melvin in de regel al binnen een dag reageerde en goede adviezen gaf. Transport betrof de airport haal/breng service en vervoer naar en vanaf Hohoe en beachhouse. De Ayikoo-chauffeurs (Eric en Emmanuel) hebben we als veilig, kundig en betrouwbaar (op tijd) ervaren en het wagenpark is in goede conditie. Het Ayikoo beach house is ons erg goed bevallen. Direct aan het strand, ruim en van alle gemakken (uitgezonderd airco) voorzien en Elmina, cape Coast (beiden 1/2 uur met taxi) en Kakum national park (1 uur met taxi) waren relatief dichtbij. Ook de concierge Emmanuel, die o.a. de compound bewaakte, taxi´s regelde en op verzoek boodschappen deed, was een uitkomst. Hij regelde zelfs een lokaal jongetje om voor ons kokosnoten uit de kokospalm te halen. De nabijheid (500m)van het Ko-Sa beach resort (NLD-eigenaar) was ook erg prettig om ´s avonds uit eten te gaan. En ze hebben daar verse koffie, een zeldzaamheid in Ghana. Kortom, een fijne vakantie gehad in Ghana, mede dankzij Ayikoo Tours. Melvin en Rebecca c.s., bedankt!

  O. de Jong, Tilburg, Nederland

 • Top

  3-10-2016

  Fijne auto met werkende airconditioning. Goede rijstijl door vriendelijke zorgzame chauffeur Sam die ons op meest onmogelijke adres op tijd wist te vinden en erg behulpzaam was.

  Hilde Krom, Utrecht, Nederland

 • Mijn geest waart rond in Ghana

  26-7-2016

  Ik ben nu weer een week thuis maar mijn geest waart nog rond in Ghana. Ik heb een geweldige tijd gehad en met enkele mensen die in ontmoet heb, heb ik nog steeds contact. Misschien ebt dat weg, misschien blijft dat, de tijd zal het leren. Ik heb een geweldige vakantie gehad, echt de reis van mijn leven gemaakt.
  Misschien niet zo moeilijk omdat ik niet zoveel had gezien van de wereld maar Ghana heeft een onuitwisbare indruk gemaakt. Veel contact met mensen , hoe ze wonen, werken en leven, vaak in armoede. En natuurlijk ook het Mole park was heel bijzonder.
  Met de ruim 1500 foto’s die ik gemaakt heb , heb ik nog wel wat na te genieten…
  Over de auto, en Eric niets dan goeds. De Toyota Hi Lux is een heerlijke wagen voor zo’n tocht en Eric was heel bezorgd voor mij. Het is een fijne man om mee op te trekken. Dank je wel voor alle goede zorgen, en de kans is groot dat in nog een keer naar Ghana kom! Hartelijke groet, Henry

  Henry de Goeij, Diessen, Nederland

 • 2 weekse reis en verblijf in het beach house

  4-5-2016

  We hebben een mooie reis gehad. De door jullie voorgestelde verblijven beantwoordden aan onze wensen. Het programma werd soepel gehanteerd en het feit dat we pas een dag later toekwamen en het uitstellen van onze terugvlucht werd zonder problemen aangepast. De chauffeur Eric hield rekening met onze interesses en gaf heel wat uitleg. Hij stond ons bij waar wij ons wat onzeker voelden zoals bij de eerste aankopen, het afbieden en het geven van fooien. Joe -de caretaker van het beach house– zagen we ook af en toe en hij stelde zelfs voor om mee te gaan naar de vismarkt in Elmina. Hij stond er ook op om eens voor ons te koken. We maakten ook zelf dingen klaar die we onderweg tegengekomen waren zoals de lekkere paddestoelen met de lange stelen en Ko-sa was prima voor de luie dagen. We genoten van de voorgestelde lectuur en de rust.
  Bedankt voor de service,
  Vriendelijke groeten,
  Stefaan en Kaat

  Stefaan Blondelle & Kaat Sanders, Brugge, Belgie

 • Paradijselijk!

  18-4-2016

  Een mooiere plek om ons korte verblijf in Ghana af te sluiten, kun je haast niet bedenken. Mooie, ruime accommodatie op een schitterende locatie direct aan de oceaan. En dat voor een zeer schappelijke prijs. We hebben het Ayikoo beach house al weer 2x aanbevolen aan kennissen

  Harry Boumeester, Breda, Nederland

 • Persoonlijk en betrouwbaar

  15-1-2016

  We hebben een erg leuke reis door Ghana gemaakt met onze “extended family”. Bij het voorbereiden hebben we goede info en hulp gekregen van Melvin (via de mail steeds heel snel reactie!), m.n ook wat betreft verkrijgen van de visa en het vervoer: prima busje waar we met 7 passagiers en bagage goed inpasten en waarmee we de ook af en toe onvermijdelijke dirt-roads trotseerden dankzij onze vriendelijke en veilig rijdende chauffeur Eric. Met hem konden we steeds onze wensen goed overleggen. Veel gezien en ervaren!

  Hester van Wieringen, Utrecht, Nederland

 • Fijn verblijf!

  23-11-2015

  We hebben een heerlijk verblijf gehad in het beachhouse. Het is zeker een aanrader voor verblijf in Ghana!

  Cathy Theunissen, Amsterdam, Nederland

 • Vakantie in de Achterhoek : )

  8-9-2015

  A.s. Ghana gangers zijn op zoek naar Nederlanders die in de zomer ’16 een korte vakantie willen doorbrengen in hun huis in Borculo.
  Hier wat info: “Wij wonen in Borculo, in de mooie Achterhoek. Ons huis is vrijstaand en vrij groot. 500m3 op 500 m2, 2 parkeerplekken op eigen terrein en extra parkeerruimte aan de weg. Beneden: Studeerkamer met 2-persoons slaapbank, woonkamer 35 m2, woonkeuken 16 m2 met alle gebruikelijke apparatuur, computerkamer met 3 laptops voor de kinderen en een tweede toilet (1e is in de hal). Garage doet dienst als opslagruimte, met diepvries en extra combi-magnetron. Boven: kleine badkamer met douche en toilet, waskamer met wasmachine en droger, (5 slaapkamers met 7 slaapplaatsen) ouderslaapkamer met 2pers. Bed, 2 slaapkamers met een hoogslaper, 1 slaapkamer met een 1-pers bed en 1 kamermet een hoogslaper en een 1 pers bed.
  In de besloten tuin staan een trampoline, picknicktafel voor 8 personen een overdekte waranda met tafel en stoelen voor zeker 12 personen. Ook zijn er 7 fietsen ter beschikking (wel 5 herenfietsen). Borculo is een rustiek dorp (met stadsrechten!) en een prachtige omgeving. Er is veel te doen voor allerlei leeftijdscategoriën.
  Afstand tot Arnhem, Amersfoort, Zwolle met de auto is ongeveer 1 uur.”
  Interesse? Mail naar info@ghanavakantie.nl en we sturen het door.

  Fam. Rouwhorst, Borculo, Nederland

 • Verblijf Ayikoo Beach House

  9-6-2015

  Hallo allemaal!
  Van 1 t/m 18 mei 2015 hebben wij met 4 personen rondgereisd in Ghana. Wij hebben een top vakantie gehad! Ghana is erg mooi, behoorlijk modern, vriendelijk volk, mooi natuur, mooie stranden,leuke (culturele) bezienswaardigheden met een zeer interessante historie en absoluut aan te raden als vakantieland! Je kunt er ook kitesurfen. Jammer dat dit land nog zo weinig is ontdekt! Via Ghana vakanties hebben wij het mooie strandhuis Ayikoo Beach gehuurd. Jammer dat er geen airco, maar wel een fan in elke ruimte.
  Ook hebben wij een auto met chauffeur gehuurd. Onze chauffeur heet Eric. Een betere chauffeur hadden wij ons niet kunnen wensen! Eric is een topper! Hij rijdt goed, veilig, geconcentreerd en heeft humor. Hij is slim en weet veel van het land. Ook weet hij leuke, plaatsen om te eten. Je kunt hem van alles vragen en enorm met hem lachen! Wij raden iedereen aan om hem als chauffeur te nemen! Thank you very much Eric!
  Groeten van Johan, Fenna, Rogier en Mami Coster

  Familie Coster, Hilversum, Nederland

 • Bezoek aan het oud Hollandse fort in Senya Bereku

  26-5-2015

  I had the pleasure of spending a full day with Ghana Vakantie while I was on a business trip in Accra. I elected to cut down on driving time from Accra to the main fortresses and instead went to the Senya Bereku Fort(also known as Fort Good hope); a Dutch fortress built in 1702. The fortress has been fully restored. A little cafe serves cold drinks while you enjoy magnificent views of the sea.
  My primary concern was safety as the streets in Accra are unpredictable with incomprehensible traffic rules, the millions of vendors and the occasional chaotic toll booth. I had nothing to worry about. The people of Ghana are extremely friendly and welcome foreigners. Erik the driver knows what he is doing. He is a safe driver and a pleasant person to hang out with for the day. As a tour guide, he is knowledgeable of the rich history of the country.
  The fortress was certainly worth the two-hour drive (one way). The view of the fishermen preparing for their long trips at the shores of the town of Senya Bereku was a great bonus. One sees the real Ghana. I learned a lot about its culture.

  Gregory Maassen, Washington D.C., USA

 • Ghana introductie

  27-4-2015

  Onderweg naar Sao Tome e Principe hebben we zowel vooraf als achteraf enige dagen in Ghana doorgebracht. Met behulp van Melvin is er een programma samengesteld met een aantal dagen in de buurt van Elmina en een aantal dagen Accra. Tijdens onze trips konden we gebruikmaken van de uitstekende diensten van Eric die zowel gids als chauffeur was. Dankzij hem hebben we veel gezien en geleerd.
  Ghana is zeker de moeite waard om te bezoeken. Er is veel te zien en er is een infrastructuur die dit ook vergemakkelijkt. Er hangt een vriendelijke sfeer en de service in hotels ed was goed. We hebben maar een klein deel van het land gezien, maar het proeft zeker naar meer! Een aanrader.

  Pieter van Welzen, Amsterdam, Nederland

 • Verwondering

  13-3-2015

  Ik heb Ghana bezocht te ervaren wat het ook met mijn dochter heeft ervaren.
  Een land met veel trots. Als buitenstaander heb ik die met name gezien in de schoonheid van de kleding waar men in loopt. En natuurlijk gehoord op straat.
  Een land nog volop in ontwikkeling maar ook al geconfronteerd met de elementen van de westerse wereld.
  Het feit dat we een auto met chauffeur hebben gehuurd heeft ons ontzettend geholpen om de plekken te bezoeken die we graag wilden bezoeken.
  Hierdoor hebben we contact kunnen maken met de bevolking en hebben kennis gemaakt met rituelen die ons onbekend zijn.
  Onze chauffeur was in die zin voor ons meer dan alleen een chauffeur. Hij is ook de schakel naar de bevolking geweest. De beveiliger wanneer we voor ons gevoel op onveilige plekken waren. Een man waar we op konden rekenen.

  Piet Jan Kuipers, Assen, Nederland

 • Beach front accommodation in the middle of Accra

  4-3-2015

  Hello to you all. My name is Audry. I am an aunty of Rebecca & Melvins friend in Amsterdam, and I have a very nice beach front accommodation in the middle of Accra (in the Nungua area). It is a shared house with a seperate 2 bedroom apartment. I and my husband would like to rent this out for short or long term. The apartment can easily fit a family but can also be rented out to a couple. I have attached pictures of the said accommodation. I hope you like it. We love animals and have a variety of birds and 2 pet turtles around the house.
  Feel free to contact me for any other information. Aunty Audry 00233278258877 & 00233244555627. Or contact Melvin on info@ghanavakantie.nl

  Audry, Accra, Ghana

 • Fietsen in Ghana

  23-12-2014

  Van 25 nov. tot 19 dec. hebben we op onze eigen fietsen een tocht van ruim 1000 km door Ghana gemaakt. Het is dan heel fijn als de start en finish goed geregeld zijn. Ayikoo Tours verzorgde op uitstekende wijze het ophalen/wegbrengen vanaf het vliegveld in Accra. Het Beachhouse in Ampenyi was een van onze mooiste rustpunten waar we 3 dagen zijn gebleven om de omgeving te verkennen en te zwemmen in de schone zee. Heel relaxed genieten in een paradijselijke setting onder de cocospalmen van strand, zee, visserij en lekker eten bij de buren van Ko-Sa.
  Ghana is heel leuk om met de fiets te verkennen. Overal langs de weg wordt je enthousiast begroet en welkom geheten (Akwaaba!). Langs de weg is volop aanbod van vers fruit, oliebollen, brood, drinken. Je hoeft dus niets mee te nemen en er zijn onderweg volop overnachtings mogelijkheden in guesthouses en hotels.
  We fietsten meestal van 6 uur in de ochtend tot het middaguur en dan in de namiddag een rondje zonder bagage op de overnachtingslokatie. Het ‘rotshuis’ van Hand in Hand in Nkoranza is ook een heel bijzondere plek. We fietsten vandaar naar het leuke Boabeng Monkey Sanctuary. Andere bijzondere plekken die we met de fiets bezochten zijn Lake Bosumtwi, het Arboretum van Bunso, het Cocoa Research Institute in Tafo, de Aburi Botanic Gardens en Kumasi.
  Melvin en Rebecca, dank voor jullie goede adviezen, airport pick-up en prachtige beachhouse!

  Annet en Jan Koeman, Kloetinge, Nederland

 • Relaxen aan de Atlantische oceaan

  10-11-2014

  In oktober waren we met 5 personen in de Beach house. In één woord: geweldig. Een prima locatie, goed onderhouden en schoon. De contactpersoon, Joseph, was bijzonder aardig en behulpzaam. Hij zorgde onder meer voor het ontbijt. Met Kosa Beach als buren (voor diner etc.) was het heerlijk. Lekker in de oceaan, genieten op het terras en prima uitrusten in het huis. Ook de excursies en het vervoer waren prima geregeld. En, indien nodig, is er snel contact te vinden met de eigenaren. Een aanrader???? Jazeker!!!!

  Frank Baas, Bodegraven, Nederland

 • Geweldig goed geregeld

  9-11-2014

  We gingen naar Ghana omdat mijn dochter vrijwilligerswerk doet in een weeshuis in Swedru en in een ziekenhuis. De derde dag haddden we een reisprogramma geregeld via Ghana vakanties. Chauffeur Eric haalde ons op en reed, vertelde, begeleidde ons naar de high lights van het zuiden, zoals het Elmina kasteel, Cape Coast en Kakum park. We hadden 2 overnachtingen in het prachtige beach house aan de zee mbv de tuinman Joseph. Alles erg goed geregeld, goede chauffeur. Helaas moest onze reis wegens familie omstandigheden beeindigd worden, anders hadden we nog een vervolg naar het Voltameer en naar Hohoe Wli watervallen en naar Kokrobite dicht bij Accra, we hopen dit nog een keer te vervolgen met chauffeur Eric, die via ghana vakanties erg behulpzaam was om ons op de juiste tijd met onze spoedtickets naar de airport bracht. Bedankt allemaal.

  Pronk, Raalte, Nederland

 • Mooie week in Ghana

  20-10-2014

  Wij hebben een prima week gehad, goede 4 wheeldrive met uitstekende chauffeur Eric die de weg op zijn duimpje wist. Ook vertelde hij veel over de gebruiken van de bevolking en andere wetenswaardigheden. We zijn in het Molepark geweest, Nkoransa, het Hand in Hand project van Albert en Jeanet van Galen, heel indrukwekkend hoe hier voor de gehandicapte kinderen wordt gezorgd. Ook een goede kamer en lekker eten. Verder naar Kumasi en onderweg genoten van het mooie heuvellandschap. Uiteindelijk twee dagen relaxen aan de kust bij Ko Sa Beach. Hier was vooral de keuken prima, lekker vers eten en veel groenten en fruit. Bedankt voor de goede organisatie en contacten, ik kan jullie organisatie van harte aanbevelen hoor!

  Mariet Hestermans, Emmeloord, Nederland

 • mooie intensieve ervaring

  18-9-2014

  Wij hebben een heel mooie reis gehad en zijn zeer onder de indruk van al hetgeen we hebben gezien en meegemaakt.De persoonlijkheid en rijvaardigheden van onze chauffeur Seth hebben daar zeker toe bijgedragen.Het contact verliep zeer vlot en zonder enig probleem (het klikte zeer goed). Hij is zeer bescheiden en rustig en ook aangenaam om samen mee te reizen. Een voorzichtige en flexibele chauffeur en goed op de hoogte van alle wegen en verblijven. Ghana is een zeer mooi en nog vrij onontdekt land wat toerisme betreft, met een zéér vriendelijke bevolking.Je reist er echt ontspannen en rustig, maar tegelijk ook heel aangrijpende landschappen en dorpjes.

  Tania, Antwerpen, Belgie