traditionele vissersboot GhanaJongens gezichten - GhanaMango's Ghana

We maken graag kennis met je!

Wie zijn wij

 

Ayikoo Tours Ghana logoWij (Rebecca & Melvin) zijn een jong Nederlands / Ghanees stel. We wonen in Ghana en runnen daar een kleine reisorganisatie: Ayikoo Tours. We helpen en adviseren met het organiseren van een vakantie, verblijf of met het vinden van een werkplek als vrijwilliger in Ghana (bij een project of weeshuis).
We werken zoveel mogelijk op persoonlijke wijze en in samenwerking met Ghanese organisaties, projecten, reisgidsen en chauffeurs. We houden rekening met het budget van degene met interesse en werken tegen lokale vergoedingen.

 

MelvinMelvin Ghanavakantie.nl

Sinds 2001 ben ik als V.S.O. vrijwilliger woonachtig in Ghana, en heb o.a. meegewerkt aan een straatkinderen-project en een sport project in de hoofdstad Accra. Vervolgens ben ik als werknemer voor engelse organisaties actief geweest. Ook heb ik als reisbegeleider voor ‘Ashraf’ (Koning aap reizen), maar ook prive, rondreizen door Ghana & de buurlanden gemaakt.

 

Rebecca

Mijn vrouwRebecca - Ghanavakantie.nl Rebecca is Ghanese. Ze komt oorspronkelijk uit het noorden van Ghana, is een enthousiast persoon en uitstekend in regelen en organiseren. Zij werkt sinds een aantal jaar voor het ‘Ghana National Museum’ en is regelmatig in contact met touristen, vrijwilligers en andere bezoekers.

 

 

 

Online boeken actie Ghana
Fascinerend boek:
Over slavenhandel
en leven rond het
oud Hollandse fort in
Elmina. De schrijver
trekt tevens het Gha-
nese binnenland in
Deze reisgids is een
aanrader, met prak-
tische tips over be-
zienswaardigheden
accommodatie, ver-
voer, reisafstan-
den en kaartjes
..
Een boeiende histo-
rische roman over
Ghana en Neder-
land na de slaven-
tijd is ‘De zwarte
met het witte hart’
van Arthur Japin
Nederlands reis-
boek ‘Ervaar Ghana’
is nuttig en leuk als
voorbereiding op je
reis naar Ghana.Veel
over natuur, cultuur
en ecotoerisme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

Je Ghana visum een gedoe? visum ghana logo
Laat het even regelen!

De visum aanvraag is niet altijd even makkelijk. Zo ben je verplicht het visum in persoon aan te vragen (als je voor het eerst naar Ghana reist), dus 2 x keer op en neer naar Den Haag, 2 vrije (mid)dagen, wachttijden & de nodige bureaucratie.

Maar je kan het natuurlijk ook laten regelen.

De visumdienst plant je afspraak, zorgt dat de documentatie in orde is, doet de betaling & ze halen je paspoort weer op. Je paspoort kun je evt. ook retour naar je huisadres laten sturen (tegen betaling). Een goede en behulpzame organisatie!

Als je even onze naam noemt (Ayikoo Tours) krijg je een kleine korting van €2,50 op de bemiddelingskosten.
Het visum aanvraag pakket vind je HIER

 

 

 

 

Recente Reactie's:

  • Complimenten voor de service, communicatie en goede begeleiding van Ayikoo Tours !!

    19-3-2020

    Wij hebben in januari 2020 bij Melvin en Rebecca van Ayikoo Tours een rondreis door Ghana geboekt van 9 maart 2020 tot 27 maart 2020, waaronder een verblijf van een paar dagen in hun Beach House. Tijdens de voorbereiding van onze reis was er al een prima contact met hen, waarbij zij ons perfect hebben geholpen bij onze vragen als ook het verstrekken van geheel vrijblijvende adviezen. Zo hebben wij tijdens de rondreis o.a. gebruik gemaakt van hun auto met chauffeur (Kwame), een uitstekende ervaring, alles was bespreekbaar en tip top verzorgd. We weten dat veel reisorganisatie prachtige beloften en reclame uitingen hebben, ...

    Jan Hulleman, Kesteren, Nederland

    Lees meer reactie's